Liity sukuseuran jäseneksi

Leinosen sukuseuran varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 25€. Voit liittyä jäseneksi alla olevasta linkistä. Rekisteröitymällä jäseneksi pääset tarvittaessa muokkaamaan tietojasi.

Tästä linkistä pääset jäsenhakemukseen

Yhdistyksen jäsenet voivat olla varsinaisia jäseniä, kannatusjäseniä tai kunniajäseniä. Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt tai joka on sukuun kuuluvan puoliso tai leski.

Sukuseuran kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea seuran tarkoitusta ja toimintaa. Sukuseuran jäsenen alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä seuraan nuorisojäseninä, jotka ovat vapaat jäsenmaksuista ja joilla ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.

Sukuseuran jäsenistä ylläpidetään jäsenrekisteriä seuran jäsenrekisteriselosteen mukaisesti.

Varsinaiset jäsenet, kannatusjäsenet ja nuorisojäsenet hyväksyy seuran hallitus. Seuran jäsenrekisterin pääkäyttäjä tai hänen sijaisenaan seuran jäsenrekisterin ylläpitäjä esittää hallitukselle hyväksyttäväksi uudet seuran varsinaiset jäsenet, kannatusjäsenet ja nuorisojäsenet.

 

 Jäsenyyden edut

Sukuseuran jäsenenä saat Leinoset -sukulehden postitse. Sukuseura lähettää myös ajankohtaisista asioista viestejä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jäsenenä saat apua oman sukuhaarasi selvitystyössä. Jäsenet saavat alennuksia mm. sukuseuran julkaisuista sekä tietyistä sukutapahtumien palveluista (retket, majoitukset, luennot jne). Uusista jäseneduista tiedotetaan jäseniä sähköpostitse, Leinosen sukuseura facebook-ryhmässä sekä sukulehdessä.